Chauffeursdiensten

Wilt u graag een volgende afspraak onderweg voorbereiden? Comfortabel reizen en tegelijkertijd geld besparen kan met onze chauffeursdiensten! Een chauffeur is de ideale oplossing voor mobiliteit, vooral omdat ze flexibel inzetbaar zijn en niet bij u in vaste dienst treden.

Enkele voordelen van chauffeursdiensten op een rij

  • Het grootste voordeel van een chauffeur is dat u doorwerkt terwijl u reist.
  • Bij ziekte of afwezigheid van uw huidige chauffeur komt u toch op uw bestemming.
  • Uw chauffeur zet u af en parkeert uw auto en wacht tot u klaar bent voor de terugreis.
  • Al onze chauffeurs hebben een representatief voorkomen en zijn sociaal vaardig.

Mogelijke opties voor een chauffeur

Studentchauffeur Door het gebruik van uw eigen auto met een studentchauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde introductietarief van € 14,50 per uur excl. BTW zult u daarom nergens anders aantreffen!

Privechauffeur Representatief en comfortabel reizen vanuit en tegelijkertijd geld besparen kan met een privechauffeur op afroep voor € 18,75 per uur excl. BTW.

Directiechauffeur Een gecertificeerd directiechauffeur met CCV-D1 diploma voldoet aan al uw eisen en wensen. Het standaardtarief voor een directiechauffeur is € 30,50 per uur excl. BTW.

Uw keuze voor chauffeursdiensten van Car Class

Overtuigd van de voordelen van uw eigen chauffeur, maar ook erg benieuwd naar de kosten? Benieuwd naar de kosten van chauffeursdiensten? Vul dan het offerte aanvraagformulier in voor een gratis offerte. Car Class Chauffeursdiensten is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar wanneer u op zoek bent naar een chauffeur. Neem contact op met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333) wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van het inhuren van een chauffeur.