Directiechauffeur

Staat u elke dag op weg van naar uw werk in de file? Met een ervaren directiechauffeur achter het stuur kunt u zich concentreren op uw eigenlijke werk. Comfortabel reizen en tegelijkertijd geld besparen kan met een directiechauffeur van Car Class Chauffeursdiensten.

Enkele voordelen van uw eigen directiechauffeur

  • U heeft geen stress meer in de file en zelfs die tijd besteedt u nuttig met werken of ontspannen.
  • Het grootste voordeel van een directiechauffeur is dat u door kunt werken terwijl u reist.
  • U kunt voortaan doorwerken in de auto en bespaart op die manier veel geld.
  • Al onze directiechauffeurs hebben een representatief voorkomen, zijn sociaal vaardig en gecertificeerd.

Stappenplan aanvraag directiechauffeur

Stap 1: Inventarisatie en selectie. Een accountmanager van Car Class komt persoonlijk bij u langs om uw wensen te inventariseren. Op het moment dat voor beide partijen duidelijk is wat de wensen en eisen zijn, zal een lijst van geschikte kandidaten worden voorgedragen. Car Class biedt u de mogelijkheid om uit onze lijst van geschikte kandidaten een selectie te maken. U kunt de kandidaten met elkaar vergelijken en zelf de keuze voor uw directiechauffeur maken.

Stap 2: Proefperiode en chaufferen. De kandidaat gaat bij u aan de slag in zijn of haar proeftijd om bij tevredenheid voor vast te chaufferen.

Stap 3: Feedback en evaluatie. In overleg met uw accountmanager zullen de verdiensten van uw directiechauffeur worden geëvalueerd, zodat wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren.

Snel en voordelig een directiechauffeur in

Het standaardtarief voor een directiechauffeur is € 30,50 per uur excl. BTW. U kunt ook een gratis offerte aanvragen voor een directiechauffeur in door het offerte aanvraagformulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte! Voor meer informatie, een offerte of reservering van een directiechauffeur kunt u ook bellen met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333).