Privechauffeur

Staat u elke dag van en naar uw werkplek in de file? De service van een privechauffeur wordt steeds meer gebruikt binnen het bedrijfsleven! Met een privechauffeur van Car Class gaat u veilig en verzekerd op pad.

Voordelen van een privechauffeur

  • Als u in de avond een bedrijfsevenement of een zakendiner hebt en een drankje wilt nuttigen, staat een privechauffeur van Car Class tot uw beschikking.
  • De tijd die u vroeger achter het stuur -al dan niet in files- doorbracht, kunt u nu nuttig besteden. U komt dus goed voorbereid en uitgerust aan op uw afspraken.
  • De chauffeur zal u voor de deur afzetten, waardoor u niet naar een parkeerplaats hoeft te zoeken.
  • Op de plaats van bestemming staat de chauffeur klaar om voor u andere taken te verrichten. Uw chauffeur kan bijvoorbeeld post voor u bezorgen, uw auto wassen of een boodschap doen.

Kosten van een privechauffeur

Door het gebruik van uw eigen auto met een privechauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief zult u daarom nergens anders aantreffen! Voor uw eerste rit bieden wij u een prive chauffeur aan voor slechts € 14,50 per uur inclusief verzekering (excl. BTW). Het standaardtarief voor een privechauffeur is € 18,75 per uur excl. BTW.

Per direct op zoek naar een chauffeur?

Bij Car Class reserveert u, zelfs op korte termijn, een privechauffeur in uw regio per telefoon via 088-CHAUFFEUR (088-2428333). U kunt direct een privechauffeur reserveren via ons online reserveringsformulier. Benieuwd naar de kosten voor uw rit met een chauffeur vanuit ? Vul dan het offerte aanvraagformulier in voor een gratis offerte.