Studentchauffeur

Wilt u de tijd in de file nuttig besteden? Met een studentchauffeur achter het stuur kunt u zich concentreren op uw eigenlijke werk. Indien noodzakelijk kunnen wij zorgen dat er binnen enkele uren een studentchauffeur voor u klaar staat.

Studentchauffeur op afroep:

  • U betaalt voor een studentchauffeur in principe geen voorrijkosten.
  • Tijdens de reis van of naar uw afspraken kunt u ongestoord doorwerken.
  • Als u bijvoorbeeld een diner of een feestelijke aangelegenheid hebt kan een chauffeur uitkomst bieden als u een drankje wilt nuttigen.
  • In de wachttijd kan de chauffeur bijvoorbeeld uw auto wassen of een boodschap doen.

Tarieven

Door het gebruik van uw eigen auto met een studentchauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief zult u daarom nergens anders aantreffen! Voor uw eerste rit bieden wij u een student chauffeur aan voor slechts €14,50 per uur inclusief verzekering (excl. BTW).

Vraag direct online een studentchauffeur aan

Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333). Indien u direct een chauffeur wilt reserveren kunt u gebruik maken van ons online reserveringsformulier. Als u benieuwd bent naar de kosten van een chauffeur kunt u een gratis online een offerte aanvragen. Vult u het formulier op deze website in en ontvangt van ons vrijblijvend een offerte op basis van uw gegevens.