Chauffeursdiensten

Voor elke chauffeursdienst de specialisten in huis

Chauffeursdiensten

Wilt u door kunnen werken in de file en zodoende geld besparen? Comfortabel reizen en tegelijkertijd geld besparen kan met onze chauffeursdiensten! Indien noodzakelijk kunnen wij zorgen dat er binnen enkele uren ergens in Nederland een chauffeur voor u klaar staat.

Enkele voordelen van chauffeursdiensten op een rij

Al onze chauffeurs hebben een representatief voorkomen en zijn sociaal vaardig.

U biedt uw klanten of gasten vervoer op representatieve wijze.

Door gebruik te maken van chauffeursdiensten kunt u gerust een drankje nuttigen tijdens een zakendiner of een bedrijfsuitje.

✓ Met Car Class chauffeursdiensten bespaart u hoge parkeerkosten bij vervoer van en naar Schiphol.

Mogelijke opties voor een chauffeur

Studentchauffeur

Door het gebruik van uw eigen auto met een studentchauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde introductietarief van € 14,50 per uur excl. BTW zult u daarom nergens anders aantreffen!

Privechauffeur

Representatief en comfortabel reizen vanuit en tegelijkertijd geld besparen kan met een privechauffeur op afroep voor € 20,80 per uur excl. BTW. Gebruik uw reistijd effectief door er werktijd van te maken!

Valet Parking

Organiseert u een groot evenement voor veel gasten op een mooie locatie in Nederland met lastige parkeerruimte? Neem uw gasten het parkeren uit handen door tijdens uw evenement gebruik te maken van onze Valet Parking service.

Vrijblijvende offerte aanvragen

UW KEUZE VOOR EEN CHAUFFEURSDIENST

Overtuigd van de voordelen van uw eigen chauffeur, maar ook erg benieuwd naar de kosten?  Vul dan het offerte aanvraagformulier in voor een gratis offerte. Directiechauffeur.nl is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar wanneer u op zoek bent naar een chauffeur. Neem contact op met ons via 088-CHAUFFEUR (088-2428333) wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van het inhuren van een chauffeur.

Heeft u nog vragen?